Co pro mne znamená má lahodná neřest

Co pro mne znamená má lahodná neřest

Anotace: ...

Učit se pokoře
nacházet jiné motivace
nové krásy
stávat se menším
vnímavějším
a otevřenějším
růst v porozumění
chápání
cítění
a pociťování
a v empatii
poznávat souvislosti
souznít s přírodou
a vesmírem
a hluboko se do nich nořit
vidět obrazy a básně
a vcházet do nich
dokázat se bavit a smát
využívat a nezneužívat
procházet se krajinami
vlastních myšlenek
sázet ve své duši květiny
přibližovat se světlu pravdy
a stávat se tak osvícenějším
umět být tolerantní
pospolný
a solidární
hrát si
a zůstávat mladým
a při tom nasávat moudrosti světa
ochutnat křídla
a seznamovat se
se skrytými vůněmi chutěmi
barvami a rozměry
světy a galaxiemi
objevovat různé hodnoty
věcí a chvil
nepřestávat žít
a být schopný
podívat se sám na sebe
Autor Vik, 06.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí