Jsem...

Jsem...

Anotace: psáno jen tak...když sem nemohla spát..protože jsme pořád myslela na Tebe:(

Jsem Růženka,
bez princova políbení.
Jsem sněženka,
bez které jaro není.

Jsem jako srdce,
které se červenou netřpytí.
Jsem jako slunce,
bez něhož měsic nesvítí.

Jsem jako postel,
bez polštáře.
A jako kostel,
bez oltáře.

Jsem jako knížka,
bez autora.
Sem jako beze jména roha.

Jsem jako okno,
bez výhledu,
nebo v létě kostka ledu.

Jsem jako žárovka,
nevydávajíc světlo.
Jsem jako užovka,
kterou něco spletlo.

Jsem hudba,
kterou nikdo neslyší.
Jsem tužba,
o které nidko netuší.

Jsem křeslo,
ve kterém nidko nesedí.
Jsem veslo,
které každý přes palubu hodí.

Jsem ryba,
tonoucí ve vodě.
Jsem chyba,
spočívajic ve zradě.

Jsem mnohem míň než nic,
a když tak koukám na nebe,
přála bych si být víc,
to bych ale musela mit Tebe...
Autor Ďáblí-andílekO:-), 06.02.2008
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, colorka, Niké, excited, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tahle se mi moc líbí...je o zoufalém volání..

17.02.2008 15:53:00 | Fallen

hodně štěstí...

07.02.2008 20:17:00 | excited

jsem televize bez obrazu
jsem šťastnej konec bez štěstí
jsem klaun bez úsměvu
jsem droga bez závislosti

vše se ale změnilo ježlikož přišla ta na které mi nejvíce záleží ... ... přeji ti a by taky taková osoba našla tebe

p.s. Text s názvem JSeM ... ... jsem taky napsal ale v trošku jiném podání

07.02.2008 10:15:00 | VoiD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí