Anděl strážný

Anděl strážný

Anotace: Pro manželku !

Budeš mě držet za ruku
až tu náhle nebudu ?

Jsi to poslední, co u sebe chci mít
až se rozední a já nebudu žít !

Pevně, svírat dlaně, hodně pevně
až bude po mně toužit země.

Buď se mnou v celé svojí kráse
dnes, za hodinu, za vteřinu, v posledním čase.

Zahřej mě svým tělem, na rozloučenou polibkem
teď odcházím, ale budu Tvým strážným Andělem !
Autor jenoff, 07.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, blue, saigonek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně moc hezký=))

07.02.2008 20:45:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí