Alej květů

Alej květů

Anotace: Čekám dlouho, možná den, probouzím se, byl to sen..

Alej květů
V aleji květů s vůní vanilky,
viděl jsem včelku,já brouk malinký.
Nesbírala však nektar nebo pyl,
narazil jsem na omyl.
Čistila lístky od hvězdného prachu,
létala tiše,avšak beze strachu.
Starala se o ně jako o tisíce duší,
v mém oku to byla láska,která neustále prší.

Dnes čekám na ni znova,
lákám ji na něžná slova.
Čekám dlouho, možná den,
probouzím se, byl to sen.
Pořád ale hledám včelku,
která nechá minulosti zapomenout,
nejsem schopen tě již více opomenout.
Autor Dreamer, 07.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Anye, NikitaNikaT., excited, Psavec, zzlatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta včelka musí být ale výjimečná, když zasluhuje tolik pozornosti, ať už je to ve snu, či v reálném dění ... básenka moc pěkná.

09.02.2008 12:33:00 | NikitaNikaT.

každé ráno vylétavá...... :)

a vrací se...

07.02.2008 20:24:00 | excited

Snad se dočkáš v máji,
také včelky Máji,
každý tu rád má ji,
všichni ji tu znají...

07.02.2008 10:09:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí