Tak jak

Tak jak

Anotace: no..raději nic

Jak lehkého vánku šum,
jak příboj mořských vln..
Jak ohně zrádný plamen,
jak na sto různých semen..

Jako když slunce na jaře svítá,
jako když v létě ptáček lítá..
Jako když na podzim padá listí,
jako když zima na saních sviští..

Jako když láska ti řekne:
nesnáším tě..
Jako když čas si k tobě klekne:
pohltím tě..

Tak život se smrtí jdou,
ruku v ruce..
Tak naše těla jsou
a v nich tluče srdce..

Tak se spolu střídají,
tak si to své hlídají..
Tak jako sem smrt přijde
a tvůj den nadejde,
tak i život tu ještě je,
chyť ho, než zetleje!
Autor emi-lee, 07.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí