Medaile

Medaile

Anotace: Báseň ověnčená medailemi

medaile za odvahu
za to že bránil Prahu.
medaile za chrabrost
za to, že bránil Most
Medaile za pochopení
za obranu vísky Lštění
medaile za plodnost
za to, že neměl dost.
medaile za brzký skon
ptáme se proč právě on?
Autor zabiják, 07.02.2008
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí