Dětství

Dětství

Anotace: Tohle je o mě a napsala sem to asi před šesti roky. Když jsem potřebovala ze sebe dostat ten smutnej pocit,že sem ztratila rodiče. Zavřeli mi dveře a já nevím proč...

Už se nemám kam vrátit
a tak se vracím ve vzpomínkách na dětství.

Jaké to bylo šťastné dětství
v náruči rodičů.
Teplá a ochraná náruč
před zlým světem.
Maminko,tatínku,
kde jste?
Proč jste mi dětství krutě zničili,
měla sem Vás ráda
a do teď Vás ctím,
ale nikdy Vám neodpustím
to jak jste mě zranili na duši.
Autor Sofi, 07.02.2008
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí