bonboniéra

bonboniéra

Anotace: .

v podzimním letním podvečeru
snídám na lavičce
hvězdy a duhu
pamatuju si na to
úplně přesně
jak jsi tam stála v rukavičkách
s bonboniérou

vdechuju kouř
teplý ale sladký
jednou se takhle
vyhodím z domu
na planinu
a tam inhaluju
páru
trochu jsem si zvyk

klepání čelistí v zimě
dělá to rytmus
takový nevšední
a zajímavě dojímavý

když bruslíš na ledě
střeva ryb se ti odráží
od pláště
a ty myslíš na Havaj
a jseš šťastná
jako osika nad rybníkem
splašková voda v kanále
holčička na houpačce
to je svět
Autor Smeták, 07.02.2008
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Lacosta1, Pablitofracek, f393n6, Who cares a lot, adida
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dávej, dávej ...a popojedem ...:)

10.02.2008 13:02:00 | Pablitofracek

ty jo...Kde na to chodíš:)

09.02.2008 14:55:00 | C.alwen

ty vole jeden, tohle sem nedávej - nebudou ti rozumět...

07.02.2008 20:21:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí