hádanka

hádanka

Anotace: uhodnete to?

Je to krásné,
je to zlé,
někdy slábne,
ale je to mé.

Je to krásné,
je to zlé,
vždycky stárne,
ale je to tvé.

Každý člověk,
to slůvko zná,
nejmíň jednou ho řek
a každý ho v sobě má.

Jednou zemře,
ale jinde se zas narodí,
může se mít dobře
a jindy marodí.

To slovo nejlíp znáte,
važte si ho,
dokud ho máte.

Už víte co toje?
Přece život přátelé.
Autor Anejet, 08.02.2008
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím, život je velkou hádankou, pěkný

08.02.2008 09:02:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí