Snad vítr řekne víc...

Snad vítr řekne víc...

Anotace: "Ptám se však tebe můj osude,co bude až tady nebude:o)"...takové malé zamyšlení nad významem smrti a nicotnosti člověka vůči nekonečnosti vesmíru...

Kdybych dnes sladce usla věčným spánkem,
myslíš, že by ptáci přestali zpívat?

Možná by si všimli vyrvaného kusu stébla trávy ze Země
- mé duše -
Zbylý kousek zůstane navždy v tobě schoulený.

Jsem ústa beze slov,
píšťala bez dechu,
černobílé plátno,tvým šťetcem,osude,nedokončené

naděje,která zemřela,
putník bez cesty,
duše bez zámku.

- Jsem zvon bez srdce -

Myslíš,že by snad proto přestaly růže kvést?
Autor Ruzezkoralecniulice, 08.02.2008
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Who cares a lot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, takové jemně skácelovské, myslím, že ti rozumím. toto dílko je příslibem...

08.02.2008 13:08:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí