Nábřežní

Nábřežní

Anotace: lži

Voda rozstříkla se kolem.
Kapky do řeky dopadly.
Malověrnými čerpadly.
Nábřežní lži.

Nábřežní lži, co šeptáme je zábradlí
(abychom snad neupadli)

Byl tu hýl
a byla tu voda.
Hýl už tu není.

Kapky, co do řeky dopadly,
nábřežní lži, co proháníme
malověrnými čerpadly.
Autor Franti, 08.02.2008
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: adida, spare, Psavec, Lasska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ten hýl mě tedy dostal a hlavně to posunul úplně někam..no, fakt nevím...

08.02.2008 13:01:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí