Přáníčko!

Přáníčko!

Anotace: tak tohle jsme dali ve třídě trochu hlavy dohromady a vzniklo toto dílko,které necháme naší Kamilce vytisknout na tričko

Naše milá Kamilko, teď už nejsi miminko.
Dneškem dospělá už jsi, kluci po tobě poletěj jak psi.
Na tvoje zdraví se dnes pije, do lesklých pohárů šampus se lije.
Cinkají skleničky a chodí známí, tisknou ti ruku, říkají přání.
Sni si svůj sen, buď stále svá,
kvůli nám se neměň, každý tě rád má.
Chceme aby ti v životě všechno vycházelo
a s tebou vždy hezky se zacházelo.
My ti přejem hodně zdraví,
ať tě život pořád baví.
Lásku v srdci stále měj,
života si užívej.
Spoustu štěstí a svobody, přeje i náš třídní Vody.

!! KRÁSNÉ NAROZENINY !!
Autor MC Lena, 08.02.2008
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no fajn přání, ale nemyslím, že to patří na literární server, byť amatérský. ale neber to zle, je to jen taková poznámka...

08.02.2008 15:17:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí