Černá, černej, černí...

Černá, černej, černí...

Anotace: Není to dokonalý, vím sama, ale má to pro mě jistej smysl...

Dívala se dál
černou tmou
pila
druhej šálek
černýho kafe
brečí...

Nevěděla jak
lehce žít
-černá-
v bílym světě
-tak rasistickym..!

Vznešená královna
černýho kmene
kouří
levnej tabák
-černejch-

Negroidní lidé
v bílym světě
-i zítra-
budou živořit
-a brečet-
dál...
Autor monys, 08.02.2008
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí