Ještěrky

Ještěrky

Anotace: ...

Běží běží krajinou
malá ještěrka
za jinou

Běží loukou, běží lesem
přes pole a taky vřesem

Až se spolu setkají
šatičky si sundají
skočí rychle do postýlky
a užijí si krásné chvilky

Již chystají dudlíček
zvětšuje se pupíček

A za nějaký čas...
matka rodí, křičí.. To je hlas

Jedno.. druhé.. třetí...
Těch je jako smetí.

Doktor volá z porodnice:
Tatínku, je jich dvanáct. Ani o jednu více

To je ale radosti..
již žádné starosti

Jejich srdce štěstí hřeje
Každý v lese jim to přeje.

A jestli neumřeli,
tak žijí dodnes.
Autor Moliere, 08.02.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný rýmy, sice předvídatelný, ale je to hezký:)

08.02.2008 18:12:00 | Targia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí