Slzy

Slzy

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Slzy

Malé kapky
vody průhledné,
slané slzy
v noci bezesné.

Smáčejí mi
bledé líce,
bez ustání
stékajíce.

Slzy smutku,
v dobách zlých,
nahrazují
mi můj smích.

Vylévají z těla bol…
pomáhají a utěšují,
trápení, deprese…
pomálu ulehčují.

Slzy štěstí,
v malých okamžicích,
svírají mě
v dlouhých nocích.

Přivolávají smutek,
přecházejí v pláč,
pomalu stékají mi
na polštář.

Malé kapky
vody průhledné,
slané slzy
v noci bezesné

Smáčejí mi
bledé líce,
bez ustání
stékajíce.
Autor Miro Sparkus, 08.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen poupravím, aby nedocházelo k dalším omylům... "dobrý"...

09.02.2008 09:23:00 | Miro Sparkus

Nádhera. Jen doufám, že tvůj úsměv na tvé tváři pořád je. Protože by to byla škoda. Jsi fakt dobrá

08.02.2008 23:55:00 | Rezi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí