Odvaha?

Odvaha?

Anotace: Napsal jeden co sedí za oknem.

Teď se bojíš bolesti?
teď když se můžeš bránit?
co budeš dělat
az nebudeš moct
čekáš odvahu od ostatních
ale sám zůstáváš za oknem
najdi odvahu než bude pozdě něco dělat!
bojuj za to čemu věříš
a bolest bude to nejmenší
co budeš moct obětovat
Autor bratr neohrozeny, 08.02.2008
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: timotej, pejrak, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí