Chuť skořice

Chuť skořice

Anotace: Hrozně dlouhou dobu jsem nic nepřispěl, neboť jsem psal poezii jen svou přítelkyni, tak to teď chci trochu napravit - a teď něco k básni samotné - chvilková poezie v hodině Českého jazyka... Zhodnoťte sami ;-)

Jak jinak chutná skořice, než-li skořicově?

Což neroste i luční kvítí na hřbitově?

Co smutné je, někomu veselé se může zdáti,
proč jinak snažil by se vás nachytati,
ve chvílích kdy zakopnete,
a spadnete k zemi,
hlavou na chodníku obrubení?
To lidé v okolí se posmívají, šklebí...

A z těch co se vám nejvíc smějí,
se jeden z nich pak sehne k zemi,
a ruku pomocnou vám podá -
tak co, už víte jaká chuť je skořicová?
Autor Tomáš~2, 08.02.2008
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: fialová, pulita alma, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí