Cinkaj...

Cinkaj...

Anotace: Psát... už asi nedokážu...

Noci sou teď zas dlouhý
a hvězdy na nebi můžou klidně spát,
protože dneska budu bdít já.

Bez dojetí, bez slz a bez trpkých úsměvů
se vracím domů ...
Na sedačce v tramvaji
je černou fixou napsáno
,, FORGET IT“

Vrací se ta neuchopitelná radost,
kterou sem cejtila po noci
v cizí náruči ...

V šerosvitu pouliční lampy
/co sklání se nad mojí postelí/
dokážu cejtit nepřítomný doteky.
A dokážu se vysmát násilníkovi,
protože teď sem silná ...
... ZAS SILNÁ ...

/ Mám kapsy plný rolniček... a cinkaj... cinkaj... cinkaj.../
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: Sukuba, callowsick, 0-0, qpal, Heda, pavlis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

´FORGET IT´ je tady hrozně zoufalý... a na tý sedačce taky...

04.01.2009 21:46:00 | Layla.

přišlo mi, že celej svět je hrozně daleko.....pak jsem ten dalekohled otočil správně... :)

10.02.2008 20:25:00 | callowsick

jen ať cinkaj.. :)
a ty buď stále silná :)

10.02.2008 11:36:00 | 0-0

asi...slyším...to štěstí.

09.02.2008 09:31:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí