Můj oříšek

Můj oříšek

Anotace: snít je krásné , ale když to byla realita....

Měl oči barvy oříšku,
měl vlasy hebkosti kožíšku,
měl kůži jemnou,
řeč tajemnou...

Pak jsme se rozloučili,
tím naše duše odloučili..

Vzpomene si někdy,
na ten krátký čas,
který byl tak krásný
a bude někdy zas...

Chci to vrátit zpět,
alespoň na chvilku,
anebo raději vpřed,
asi mám úchylku...

Nemyslím na to,
to bych se zbláznila,
mlčeti zlato,
tomu bych věřila.
Autor Asunta, 27.06.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí