Čas běží mílovými kroky

Čas běží mílovými kroky

Anotace: :(

Život běží mílovými kroky,
nejde se vůbec zastavit.
Nám přibývají šediny a roky,
už nelze zpomalit.
Svět se točí a bude točit stále,
jsme jen prach na řasách světa,
můžeš být chuďasem a nebo králem,
ale zbude po tě jenom veta.
Čas rozjímání dávno vyprchal,
jak otevřená láhev piva,
vše, před čím jsem v mládí utíkal,
dohání mě jako střela.
Není příliš mnoho času,
snad sám to vím,
chci milovat a vnímat krásu,
než to tu opustím.
Autor Ďábel sám, 09.02.2008
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, 0-0, pavlis, isisleo, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))..než bude po Tobě veta..
..stihneš toho ještě šíííleně mnoho.. :-)))

09.02.2008 20:20:00 | isisleo

Moc pěkna basen

Život běží mílovými kroky
a každý z nich odnáší nás dal.
Kolem plynou neúprosně roky.
Spěchej. neb nezbyde čeho by sis přál.

09.02.2008 12:33:00 | Arbiter12

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí