Rosa

Rosa

Anotace: Lyrický pocit...

Bylo mi dáno
Jen pár chvil života
Okamžik krátký
Na poznání světa
- na jeho krásy i zběsilosti

Nemám čas na rozkvět
Již nestihnu klást otázky
Jen pár chvil života
Na poznání lásky

Ze tmy nořím se
Jak rosa na listě
Se zatajeným dechem smím
Čekat na zázrak
- na zázrak stvoření

Jen pár chvil života
A tělo mé prokřehlé
Naplní zář jasná vznešená
Ta zář života a smrti

Ještě se zatřpytím v trávě
A
Poslední nádech
Já umírám s úsvitem
Autor Di, 09.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Adie.80, om tat sat, Vampyrella, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Líbí.

13.02.2008 20:31:00 | om tat sat

Moc pěkná básnička.

09.02.2008 11:03:00 | Psavec

Opravdu lyrické,krásně mě to probudilo.A s radostí do dalšího kousku života.:-)

09.02.2008 10:50:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí