& tohleto jsi všechno prožil…

& tohleto jsi všechno prožil…

Anotace: Smutné, ubohé…realita!

& tohleto jsi všechno prožil…
Díky svému nadání a vůli zapsal…
Přes všechno tvé lajdáctví & neřád
ses překonal
básně seřadil a uchoval…
Tak jsi za ně bojoval…
/tvé privátní války/
když jsi dílo své (sebe) obhajoval
před rodinou
milenkou
přáteli –
& tohleto jsi všechno podstoupil…
abys´dnes mohl publikovat na literu.cz!
Kam se poděla ta…
zlatá křídla
hvězdný třpyt
ocenění tvé největší ctnosti
aspirací do věčnosti –
V dnešní době je básník hovno!
/hnusnej shit/
řekl už kdysi Sova
Přesto a stále znova…
přesto že je dnes nikdo nečte…
Nanejvýš /největší úspěch/
si vás tu najde
se v nich najde
bývalá…
která prý
na netu
jenom tak
brouzdala…
Autor Andrea Vatulíková, 09.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Who cares a lot, dead-head
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten shit je tam zbytčnej, jinak tip

09.02.2008 19:37:00 | Who cares a lot

Toto a "My basnici" oboji je super, jen ty "My basnici" jsou takovi udernejsi. Bacha na vulgarismy-tady adminum se to nemusi libit.
No a jedna reakce na tohle,co pises:
Samotari je souzeno byti bohem nebo psancem, je zde treti moznost: byti obojim,byti filozofem. (Nietzche)

09.02.2008 13:14:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí