Deset

Deset

Anotace: Pro múzu, byla, bude a je…snad, možná..

Deset není měsíců za sebou jdoucích,
plných lásky a přátelství,
není toliko duchů, kteří chrání naši duši,
deset není číslice, ani zlý čin.

Tolik hvězd na nebi není, když zrada v srdci tkví,
přátel po boku pár jen jest, ale deset?
to nikdy, snad jen v snu,
deset, deset to krásných chvil v životě.

Pár okamžiků, jedna dvě vteřiny,
kdy luna z nebe pomalu padá,
deset krátkých chvil v jednom objetí,
tolik zrady v deseti slovech…

Deset krátkých dní od múzy mě dělí…
Autor Láďa, 09.02.2008
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

09.02.2008 12:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí