Jak bych mohla zapomenout

Jak bych mohla zapomenout

Anotace: ..abyste věděli.. mám vás ráda

Vždy jste měli pochopení,
pro mě, pro mé taškařice.
O to bych vás připravila
nebýt tu dál s vámi více.

Domov pro mě úkryt byl,
dál ze srdce ho miluji,
že neodejdu od vás na dýl
netvrdím, však slibuji:

Pro vás bude ve mě místo,
na té pravé straně v hrudi,
třebas vaše slova občas
pálí víc než studí.

Miluji vás nade vše
a nic mi není dražší,
a kdybych vše uměla říct
tak bylo by to snazší.

Vím, že nejsem skvělá dcera,
a vím, že bych jí mohla být,
radši ale pestrý život
s vámi hlučně budu žít.

Tak jak bych mohla zapomenout
na to, co je nejdražší?
Láska matky, láska otce,
ze které zlost neraší.
Autor Yves, 09.02.2008
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: n.Pixie, Malinka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad si to přečetli ti, kterým to bylo určeno. Je to velmi emotivní.

11.02.2008 16:26:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí