Myšlenkový pochod

Myšlenkový pochod

Anotace: pár otázek, který se holkám občas honí v hlavě?!

Čas zítřků přijmi hned,
čeká tě tam nový svět.
A že nemáš perfekní postavu,
na ocet mámě akorát zůstanu.

Škola bere mi určitou svobodu,
vezmi si na sebe přec jinou podobu.
Pro jednoho princezna chtěla bys být,
lásky jsem plná, bez ní nemůžu žit.
Autor Jedůfka, 09.02.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí