Nosorožci

Nosorožci

Anotace: tato báseň je inspirována skutečnými událostmi.

nosorožci se dostávali do ráže
nasazovali si klobouky
chlastali vodku
prcali jednu mladou
opuštěnou holku
která se chtěla stát herečkou

nejšílenějším z nich
byl bez debat
vůdce bongo
rozvíjel teorie o mimozemšťanech
a křečovitě se mračil na kolemjdoucí

dalším z řady debilů
byl nosorožec dingo
smál se zrcadlu
a nevěděl
že to je on
dráždil kobru bosou nohou
a v kapse dusil kolibříky

vetřel se mezi ně
jeden chlápek
kterej právě ulovil
posledního žijícího golema
a když se to nosorožci dozvěděli
přestali se už úplně ovládat
chlapovi ukousli obě ruce
a přivázali ho ke stromu
mladá dívka si prohlížela nehty
a dělala
že se jí to netýká

bongo a dingo rozdělali oheň
rozvázali lovce golemů
kterého mezitím
stihli surově zbít
a donutili ho stát v ohni
a spálit si tak chodidla

mezitím se z davu nosorožců
vynořil pavel zuna
který byl celou dobu
převlečený za samici gildu
předvedl několik karate kopů
aby nosorožce vylekal
zatancoval si sambu
aby nosorožce překvapil
podrbal se na hlavě
aby nosorožce zmátl
a s neohroženým výkřikem
„ber nebo neber“
se ve zpomaleném záběru rozběhl
a všechny nosorožce zabil
rozezněla se hrdinská hudba
a zuna dal obě ruce nahoru
ale ten chlap byl asi totální idiot
protože i když už byli všichni nosorožci mrtví
stál pořád v ohni
Autor f393n6, 09.02.2008
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, takova, Smeták, Martanka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta mě fakt dostala

05.03.2008 21:44:00 | takova

super!!!

10.02.2008 12:12:00 | Smeták

Po dlouhý době mě něco tady rozesmálo....dííík.

09.02.2008 19:13:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí