Ghetto drží pospolu

Ghetto drží pospolu

Anotace: Ghetto drží pospolu ne že ne

Ghetto drží vždy pospolu,
ghetta choděj do bojů pospolu.
Ghetto, které ten souboj vyhraje,
Tak vládcem ve městě se stane.

Ghettům, různých menšin,
které nevede Jirka Dušín,
které nechodí do školních družin,
jsem schopen zaplatit i to, co jim nedlužím.

Takovou moc tyto spolky maj,
Pro členy ghetta je život ráj.
Pro ně už není život takovéj boj,
A tak brácho, jich se boj.

Oni tě dokážou velmi ohromit,
Ale velmi lehce se uměj rozzlobit.
Dávej si ohromný pozor,
Nebo budeš mít nejeden mozol

Proto vybírej pečlivě, na jakou stranu se dáš,
Ale hlavně jestli na to celé, nervy máš.
Jestli ano, tak nepodváděj a makej,
a ohromné balíky peněz zaráběj.

Jestli ale na to nemáš,
To hnedle poznáš.
Poznáš to jedině tak,
Že kulky v sobě budeš mít cik cak.
Autor James Tony, 09.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí