Zpět do dětství

Zpět do dětství

Anotace: Zpět do mého dětství

Cítím se, jako kdybych cestoval časem,
Příčina tohoto pocitu je místo, kde jsem.
Je to přesně ono krásné místo,
Kde jsem poprvé jedl langošové těsto.

Jsem zase v místech svého dětství,
Kde jsem dal po prvé klukovi pěstí.
Jsem zase v tom zeleném parčíku,
Kde jsem poprvé vzal holku za ruku.

Po šestnácti letech jsem tam,
kde to velmi dobře znám.
Po šestnácti letech jsem se vrátil,
nikdy jsem se tu nenudil.

Je to město, země, louka kraj,
Kde mě téměř všichni lidi znaj.
Je to fajn být zase doma,
A zapařit si zase s nima.

Teď jsem na trochu úrovni vyšší,
šaty mi už pomalu začínat sluší.
Už i svoje názory, pocity, touhy píši,
Řeknu na rovinu, co mě na duši tíži.

To je jeden z mnoha určujících faktorů,
Proč jsem se vrátil na místo svého původu.
Jednu svou část těla tu vždy mít budu,
budu jsem jezdit, i když smrtelně nemocný budu.
Autor James Tony, 09.02.2008
Přečteno 270x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí