Vše, co mě drží nad propastí

Vše, co mě drží nad propastí

Anotace: Vše, co mě drží nad propastí

Tímto bych chtěl dát holt všem a všemu,
Co mě drží, abych se nedostal ke dnu.
Nesmírně si toho všeho vážím, opravdu,
A budu se snažit, jim všem upéct, tu pravou oplatku.

Hudba, o ní už toho bylo tolik napsáno,
Ta pomůže vždy, když mi je teskno.
DĚKUJI !

Přátele, s nimi se člověk nikdy nenudí,
A optimisticky naladěn se vždy budí.
DĚKUJI!

Cukroví, to otupí smutek a nenávist,
Pomocí ní, křičím kolem sebe „Peace“
DĚKUJI!

Rodina, na pár ovcí černých,
Jsou to ty lidé, pro mě nejbližších.
DĚKUJI!

Maminka má, naprosto dokonalá.
Která život mě dala, a i to se mnou vydržela.
DĚKUJI!

Propiska, že neprotestuje k čemu ji mstím,
Nikdo ji nikomu jinému nepůjčím.
DĚKUJI!

DĚKUJI NAPROSTO VŠEM !!!
Autor James Tony, 10.02.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí