Peníze nesmrdí

Peníze nesmrdí

Anotace: Peníze nesmrdí

Kdo říká, že peníze jsou jen papír, pravdu má,
Ale zase na jednu stranu, hodně se s nimi dělat dá.
Za tyhle papírky seženeš spoustu věcí,
A to k zahození není, přeci.

Pamatuji si na své mladistvé řeči,
Že nikdy peníze mít nechci.
Ale lidi se časem mění, ne že ne,
A teď vím, že peníze k životu potřebujeme.

Nechci k nim ale přicházet nečistou činnosti,
To po dobu, než bude více možnosti.
Až možnosti žádné nebudou a na dně budu,
Tak klidně pro ně někomu hubu rozbiju.

Tohle není otázka hrdosti a cti,
To je to, že se na živu udržet chci.
To bez jídla, pití, šatů, hygiena těžko jde,
Budu to dělat do doby, až tak zle nebude.

Pud sebezáchovy je prostě silnější,
Než slova „já je prostě nechci“.
„Nepotřebuji přebytečný luxus,
Ale nechci dát chudý životu čus.
Autor James Tony, 10.02.2008
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí