Malomodré blues

Malomodré blues

Anotace: pro mne (protože Tobě už nic dedikovat nebudu)

Sbírka: Miserere, Studna

A dneska jsem
Jen malé modré blues
Ze kterého někdo vysypal noty
Řekl promiň a pak šel.

A ten hráč na trubku
Je slepý a je zelený.

A poletovat
Kouřem
Mne už nebaví, dámo s podvazky
Já viděla i to, co mělo zůstat skryto.

A ty, chlapče ze zmrzlinou,
Svou dětskou vinou
Málems mne udávil.

A na konci naší ulice
Plakalo děvče s copánky
A s velkým černým psem.
Upřelo na mne sazové oči
A řeklo – já nejsem.

Stojí tam doteď
A už ví, že není.
A já jsem
I když
Jen malé modré blues
Ze kteréhos vysypal noty
A beze slova odešel.
Autor Franti, 10.02.2008
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, adida, spare, kavec, Já Esther Ruth, deus ex machina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malé modré blues... ze kterého někdo vysypal noty... je přecijen někdy víc než velké zelené... či jakékoli

10.02.2008 12:50:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí