Fialová

Fialová

Anotace: v prázdném kině

Sbírka: Studna

Opona
Je ještě zatažena
Příslibem. Čehosi. Kdesi.
Kde jsi? Ptám se.

/A možná,
Že když se usměju
Pustí mi starý litevský film.

A ty v něm budeš hrát
Jen vedlejší roli. Konečně.
A za zvuku saxofonů
Tam budem jen tak stát
A já budu jiná
/třeba fialová, to je jedno//

Proste stát
já s nalepenými řasami

a papundeklový konec
v barevných kruzích

nás tentokrát nepřekvapí.
Autor Franti, 10.02.2008
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: hedvička, Já Esther Ruth, fialová, adida, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fialová je barva bláznů
je to má barva

09.03.2008 12:00:00 | Já Esther Ruth

fialová.. je barva těhotných žen a nevyrovnaných lidí.. a nebo taky ne..

10.02.2008 16:40:00 | fialová

Prostá...čistá...ale úžasná.

10.02.2008 13:58:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí