Boj

Boj

Anotace: Smrt je smutná záležitost,ale dává nám smysl...

Dva psi v kole trhají se navzájem.
Meč to hluboko do srdce milenky zaťatý.
Vrčící,slintající bestie,rdousící své bratry.
Vášeň a zloba toť obojek prazlatý.

A zuby protínají břich a prokouší se i játry.
Poustevník knihu pod kotel vhází.
A v kole plném zloby a bolesti.
Míhá se náramek co jest lidskosti hrází.

Zlato prodá se dál za jiný vášně chtíč.
Maso od kostí odpadne,duch odletí pryč.
Zuby zkazí se a krev pozře zem.
Vítěz se nadechne-
Další nový den!
Autor bezruký uzurpátor, 27.06.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...teda....ten konec je výbornej..a celý je to takový šťavnatý..100

10.04.2006 15:45:00 | Mab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí