Smíte pak být hluší?

Smíte pak být hluší?

Anotace: ...

Když vám buší na srdce
ten kdo před tím
kopal slova
do druhé poloviny
vaší duše...

Když vám buší do hlavy
ten kdo před tím
házel hlášky
na vaše mužské
druhé já...

Smíte pak být hluší???

...jen spravedliví tuší...
Autor Ayla, 10.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, Bíša, kavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je to dokonce nutné, být hluchý...

jen je trochu těžký rozlišit kdy...

06.03.2008 11:53:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí