Buková přísaha

Buková přísaha

Anotace: ..nepsala bych znova a znova o vyšeptalých vzpomínkách.. kdybych to nebyla já..

Buková přísaha má by
zašuměla večerem,
kdybych mohla slíbit,
že nepošlu ti jedinou vzpomínku.
Znova umí zabolet
amorové šípy tvé,
tak tiché,
když světu dráhu křížíš,
zatímco já
se umím točit jen kolem vlastní osy.
Přísahala bych Bohu,
že srdce nevzdychne po tobě navěky,
snad tehdy, kdybych to nebyla já.
Tvůj otisk mám schovaný v srdci
a nikdy už nezmizí
i když už nesmím si tě do úst brát,
budu silný buk
a přísahala bych,
že pro tebe už nikdy nezapláču..
.. kdybych to nebyla já.
Autor Dilla, 10.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybych ti mohla poradit,tak přísahej!Buď jiná,začni od znova,změň sama sebe k lepšímu.Potom můžeš udělat uplně cokoliv a ,,neplakat,,

17.02.2008 16:23:00 | Blacky...

Pěkná, ten konec se mi moc líbí.

10.02.2008 15:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí