Naděje

Naděje

Anotace: Nadějné okamžiky přicházejí po částech, aby byly s námi co nejdéle.

Stříbrné okamžiky cinkají na okno,
malincí motýlci s barvami osudu.
Něžné chvíle přicházejí po částech,
vše roztomilé je skryto v pocitech.

Venku prší a kapky tiše šumí,
naděje chodí v dešti v bosých botách.
Je smutná přesto svou sílu má.
Kapky deště topí se v slzách,
okamžiky našimi těly plynou.
Při stesku jen velké slzy kanou,
Aura radosti září jenom s tebou,
bez tebe jen nadějně bliká.

Vzpomínky radost na křídlech motýlů nesou,
když pluješ bosá měkkou travou.
Toužím utonout v moři tvých očí,
v barvách duhových odlesků.
Probudit se do krás společných rán,
doteky se ujistit že vedle sebe tě mám.

Motýly rozsévají nebeský prach,
přinášejí něhu, odnášejí strach.
Malincí andělé s očima motýlů,
ticho tříští se ve zvuku tvých stenů.
Střípky ticha mizí ve všednosti našich dnů.

Miluji tvůj dech,
miluji tvé prsty plynoucí po zádech.
Jemné doteky ti oplatkem dám
až budou naše těla patřit milostným vteřinám.
Za lásku posílám ti děkování,
s darem vlastního věnování.
Autor Carlos, 10.02.2008
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí