NEZOUFEJME

NEZOUFEJME

Anotace: ....bude líp....

Nač stále plakat?
Slzy očím nesluší.
Proč ne radostí skákat?
Smích, co zahřeje na duši...

Nač kazit sluníčkový den smutkem?
Naše trable nejsou středem vesmíru.
Trpělivost...a sen se stane skutkem,
pocitů slastných dostaneme přemíru...

Nač truchlit nad spackaným životem?
Dýcháme...vnímáme...žijeme...
Na rozcestí se jistě párkrát ještě spletem,
po doušcích z poháru zkušeností pijeme...

Nezoufejme, není vše tak zlé, jak to vypadá,
radujme se z malých věcí.
Zbytečně duše do spleenu upadá,
vylétněme konečně ze svých zlatých klecí...
Autor estrellita, 10.02.2008
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Martinecka23, pavlis, Vlk v rouše, el viento, kroužek, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečené končení, hledání životní cesty, radovat se z maličkostí a být štastný.. jen tak. To je to co cítím a také to jak bychom měli žít. Povedené! Myšlenka i froma. Líbí se mi!

13.02.2008 12:19:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí