MATURITA ??? !!!!

MATURITA ??? !!!!

Anotace: Tak tohle jsem napsal pro mé spolužáky, abych je jakožto správný předseda popíchl k učení a zároveň taky sebe. Možná bych udělal líp, kdybych se radši učil. No, posuďte sami, jestli to stálo za to napsat to ;-)

Maturita už nás vítá,
Není to moc příjemné
Příležitost se naskýtá
CHvíle jsou to dojemné.

Tak pojďme chlapi
Ukažeme jim co dovedem
Šak známe Karnaughovi ( "Karnaufovi" ) mapy
Bez problémů jim to tam předvedem

Nejak to dáme
Nač se bát ???
Na co tak těžkého se učitelé mohou ptát ???
Za 16 to dá přece každý moula
Říkal mi to sám taťka Šmoula

Jinak třeba...
Podplatíme předsedu té slavné komise
Přece každý má svou cenu
Nebo ho zastrašíme ve výhružném dopise
Uneseme jeho ženu

Už pár otázek máme za sebou
A tři měsíce času
Jen miliony před sebou
Bůh dopřej nám spásu.

Je tu květen
Houby první máj
Nedal jsem to...Já Kretén
Kdo napsal báseň Máj ???

Proč neučil jsem se více
Proč s kamarády spíše byl
Proč ku*vil jsem si radši plíce
Proč o víkendu ráno jsem blil ???

Ptž život se má žít každým dnem.
Uživat si s úsměvem.
Každý má jít za svým snem.
Všichni jednou zahynem.

Nelituju ani okamžiku
Super párty, paráda
Ujížděl jsem si na piku
Vše pro mě byla záhada

Září je přec také měsíc krásný
Snad víc toho budu umět
Zažil jsem školní rok slastný
Teď teprve budou čumět.

Prázdniny utekly jako voda
Doma jsem byl zavřený
Opravdu to byla škoda
Žaludek mám sevřený.

Před tabulí teď zase stojím
Ruce mé jsou spocené
Už předsedu si neosvojím
Zdá se mi to vyhrocené.

Veděl jsem to
Jasné to je
Zasedli si na mě !!!
Nedal jsem to
Není to snad vina moje ???

Co víc říct ???
Teď sedím doma...

Hlavu v dlaních
Pistol na stole
Tys to pos*al
Kur*a!! TY VOLE !!

Myšlenky sebevražedné
Jsou všudé v okolí
Střelit či nestřelit
Jak moc to zabolí ???

Nechte mě být.
Vy noční můry.
Nechte mě žít.
Vy děsivé stvůry.

Uf.
Díky Bože,
Byl to jen sen ???
Kur*a, cože ???
Co je za den ???

Stále 10. února
To jen ten sen, potvora.
Bylo to jako ve skutečnosti
Pocítil jsem tu sílu bezmocnosti.

Zastřelil bych se ???
Žil bych dál ???
Poučil bych se ???
Dál bych studoval ???

NE !!!
Tohle nechci zažit
Raději učit se jdu
Více se budu snažit
A tu Průmku vyjdu.

TAKŽE SE UČTE
NEBO
V NEJLEPŠÍM PŘÍPADĚ
PUDETE K LOPATĚ !!!!! :D
Autor PECEN-chleba, 10.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Ishtar, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

NJN, sestřičko. Už bych na to mohl vletět :-D

11.02.2008 18:25:00 | PECEN-chleba

Ty jsi fakt pako. Hlavně, aby sis z toho vzal sám příklad a začal se učit, nebo se mamka z tebe zblázní!!!

11.02.2008 14:27:00 | zuzinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí