Jednou...

Jednou...

Anotace: prostě o životě...

Den plný krásných vzpomínek
já chci prožít znova,
v ruce černej kamínek
chci držet a slyšet slova.
Slova plná vnitřních prožitků,
za dlouhých nočních přípitků,
všude kolem jsou hlasy barevné,
komu patří? Ruské carevně?
Život pod rukama ubíhá,
plamen svíčky ve větru zkomírá,
láska a touha se vytrácí,
smutná podstata manželství.
Ze všech stran slyšíš:
Zhubni! Cvič! Snaž se!
na tohle se necítíš.
Nepodlehni, nedoraž se!
Tak sviť mi na cestu jako baterka,
veď mě životem klidně v monterkách,
to by se mi mohlo líbít,
můžeš mi to slíbit?
Společně životem proplujem,
na konec světa doplujem,
jednou si vsadíme do dostihů,
pak můžem umřít v klidu...
Autor Arleen.D, 10.02.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Kovik, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí