osudové rány

osudové rány

Anotace: pořád sem přemýšlela jestli ji sem dát...ptž se bojím reakcí co to jako má být =oD ale rozhodla sem se, že se jen tak nezhroutím... díky za pochopení =o)

když srovnám se s osudovou ránou
//kdyby to jen šlo//
praští mě další

nevidí, neslyší
jen praští
jako zimní mráz do nosu
jako člověk úplně bez vkusu
//kdyby to jen přestali řešit//

to chce jackpot vyhrát?
nebo k čemu se mě snaží dohnat?
jsem snad sázka?
pár stupidních černých čísel na bílém papíře?
//člověk nejde vyčíslit//

...bylo to...
.POPRVÉ – zhroutil se mi celý život
.PODRUHÉ – už život nebyl a tak zhroutil se mi celý svět
...a teď? POTŘETÍ
...už nemá se co hroutit…

...jsem na řadě já?...
Autor zAbUsH, 10.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: C.alwen, PatriceB, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NE,nikdy

25.02.2008 16:47:00 | PatriceB

děkuji =o>

20.02.2008 15:21:00 | zAbUsH

Naříkálkům život z cesty smítka vymetá,
těm silným ale osud řádně dá:
hořem i ranami jim vyplňuje dny
tak první rána podobá se poslední.
Líbí se mi tvůj postoj i básnička

20.02.2008 15:01:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí