Kdo je co!?(nemocní mocí)

Kdo je co!?(nemocní mocí)

Anotace: Pranýř choroby moci.Psáno v r.1980 aktuální i dnes.

Kdo je co !?

Prý sprostá děvka je ta
co za peníze své tělo prodává!?

Prý sprostá děvka je ta
co pro existenci své tělo prodává
snad proto,že nic jiného nezná a neumí
snad je to pro ní též zábava.

Je sprostá děvka ta
co za peníze dává
lásku,práci,milování?!

Dává co ona má
co muž žádá
od světa stvoření
do světa skonání!

Co pak je ten nebo ta
co prodává své tělo, lidství,duši
by dostali moc a majetek
co v lidech vidí stádo,dobytek
ať pán či voják,či politik
co „genia“svého tuší!

Ta děvka člověk je !
Neškodí druhému
jen tělo krásu prodává !

Ten voják,pán,či politik to nejsou lidé
ti škodí všem
molocha moci vyznávají
na utrpení a smrti svou moc budují
nic špatného jim není cizí
hlavně,že moc mají
mocí lidstvo sužují !!
ZTRHÁVEJTE jejich masky
„obětavců,lidumilů a hrdinů“
Uvidíte surové tyrany,tlučhuby,povaleče-bezcitné egoisty!!!
N e m o c n í m o c í - t o j e j i s t ý !!!
Autor Rebelek, 11.02.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo a bude hůř

12.02.2008 21:18:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí