DOMEČEK Z KARET

DOMEČEK Z KARET

Anotace: o životě...

Jak domeček z karet
stavěla jsem si svůj
malý svět..
Se srdcem obrovským
jak leknínový květ..

Však teď..
Jako když vítr fouk
a poslední lístek
svou vzdušnou rukou
k zemi sfouk..

Domeček kácí se
po kartě karta..
Po patrech mění se..
K nohám mým snáší se
až k zemi padá..

Zrada...

Slzavé údolí, slaná řeka
myšlenky topí se..
Jsem s nimi sama..
Přemýšlím, listuju
obracím stránky..

Hledám tu chybu
chtěla bych vrátit
život zpátky..
Chtěla bych postavit
svůj svět..

Jak domeček
z tarotových karet..
Autor labuť, 11.02.2008
Přečteno 400x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, kouzelníček, Veru, motáček, pavlis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, cevert
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Až na sloku – Domeček kácí se – je to dobrý. Od –Zrada- je to lepší než dobrý.
No a teď se usmívám kvůli svému komentíku. Ach jo…

09.04.2008 09:44:00 | kouzelníček

Nestav z karet...vítr foukne a je po všem...

12.02.2008 08:28:00 | Veru

tak téhle rozumím, ani netušíš jak ...:-(

11.02.2008 18:52:00 | pavlis

najdi a postavíš, pěkný

11.02.2008 12:14:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí