Vrah pod lampou

Vrah pod lampou

Anotace: ...nechal jsem se inspirovat jedním filmem...

Rubínově zbarvená paže,
ostří krví zbrocené,
vrah,
na slunci uprostřed noci,
skrývá stoji tvář,
před lampou, pod kterou stojí,
jen pár komárů svůj tanec vypráví,
krav pod tělem,
jasno v duši,
tma pod svícnem,
v srdci jeden škvár,
od bulváru pár písmen…

Vrah,
pod pohledem modrých očí,
s ostřím pokrytým krví,
v ústech chuť mědi,
na srdci malá vzpomínka,
na lásku,
zradu a tichou útěchu,
pro pár okamžiků, několik slov,
jediné „švicht“ a konec je v nenávratnu,
jen krev kanálkem odtéká,
bez duší, bez srdcí…

Jen pod lampou pokryt krví,
stojí,
nevnímá,
usmívá se,
a blouzní,
o srdci,
o duši,
o světu,
o sobě,
o nás,
o lásce,
o nekonečnu,
bez něhož neexistuje…

Jen pod lampou s krví na svých rtech…
Autor Láďa, 11.02.2008
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí