TULÁKŮV RÁJ

TULÁKŮV RÁJ

Anotace: Pohoda přírody. Soulad člověka s přírodou.

Letní louka voní líp než drahý parfém
ranní rosa nejlepším vínem je.
Šumění lesa může být hudbou
co ještě tulák potřebuje?

Možná kousek provázku,
aby svázal vlasy svý
co padají na ramena
a sbírají jehličí,
když lesem kráčí
a brázdí moře z ostružin,
aby našel k odpočinku
pohovku z mechu a na ní stín.

A když se smráká najde si koutek
kde nejlepší výhled je na noční oblohu.
Vypráví hvězdám o lidech na zemi
a ony netuší, že žádné nepotkal
a že je šálí divnými bájemi.
Autor Leknínka, 11.02.2008
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: cevert, Psavec, WAYWARD, labuť, kavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pohodová,nádherná relaxace

11.02.2008 16:07:00 | cevert

Pěkný.

11.02.2008 15:41:00 | Psavec

fajn

11.02.2008 15:37:00 | WAYWARD

Moc hezký, dýchla na mě vůně lesa..

11.02.2008 15:05:00 | labuť

Tak ten zase neznám já, vlastně teď už ano .-)

11.02.2008 14:43:00 | Leknínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí