Motivační

Motivační

Anotace: ... to takhle když máte kamarádku, která se učí fyziku...

Pod lampičkou mezi vzorci proplétá se v tmavé noci ještěrka.
Za rozbřesku zaleze si do své krypty pod skripty, čiperka.

Noc co noc pak loví dravě a ne vůbec vybíravě stránku za stránkou.

Fyziku prej ulovit chce! - když zeptáš se, uculí se s poznámkou...

Ať se stane, co se stane tak ona jí pokoj nedá,
prej dokud ji nedostane, tahle malá neposeda.

...dnes uterý, zejtra středa...

Neboj devče, vydrž jestě, TY TO ZVLÁDNEŠ! ZÍTRA UŽ TO BUDEŠ MÍT!

...a pak přece půjdem pít... :o) (a ne že budeš zase blít...)
Autor noise, 28.06.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí