Anotace: rozpolcenost, ano-ne, radost-smutek... proč?

Nehledej svůj život,
ale žij ho pro jistotu.
Dej si dobré pivo,
nalaď veselejší notu.

Ať bílá je vždy bílá,
nechť je jeden odstín černé.
Kéž je stoprocentní víra,
kéž jsou všechny lásky věrné.

Už nikdy žádná zrada,
poznáš svou tvář i všech jiných.
Jásná věta "Mám Tě ráda."
Přibyde neomylných.

Nemusí se váhat,
je-li jasné, co se děje.
Když je třeba, jde se vstávat.
Skončí všechny beznaděje.

Třeba zítra, jen co vstanu,
co bylo tmavé, bude jasné.
S úsměvem vztříct novému ránu
budou všechny zítřky krásné.
Autor Šerák, 11.02.2008
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lenie, Psavec, WAYWARD, akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby to bylo...

20.03.2008 23:29:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí