Zahledění

Zahledění

Anotace: takové to zahledění se do sebe a světa, které vidí sny a plno očekávání, které nás pohání...

Pocitem štěstí, svitem hvězd
do řeky žhavé touhy
nechám se z cesty svést
pro ten svůj sen pouhý.
Sen na dosah u dráhy mléčné
mezi hvězdami a světy,
jen sny a touhy jsou věčné
a uvnitř medové květy.
Napít se nektaru dálav lákavých
snů kroužících věky světů
od severu až, kde končí jih
vidím oči v letu
dívajících se do sebe
vyhlížet sny hluboko v sobě,
stoupajících do nebe
do klína spadnou již v blízké době.
Autor Prousan77, 11.02.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí