Tikot hodin

Tikot hodin

Anotace: .....

Tikot hodin stále zní...
Já pamatuji...tvůj pohled poslední.

Říkal jsi...Vrátím se...Neměj strach.
Říkal jsi...Teď na cestu se musím dát.

A tak jsi odešel...
Čas uplynul...A já už nečekám.

Mám nový život svůj...
...A nechci znát ten tvůj.

Tikot hodin stále zní...
...Půlnoc odbíjí hodiny kostelní.

Nechoď již...Nikdo tě nečeká.
Mám vedle sebe...Jiného člověka.

Tikot hodin stále zní...
...Pro koho to bude tikot poslední?
Autor little.angel, 11.02.2008
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí