Život....trest či dar??

Život....trest či dar??

Anotace: Přemýšlela jsem jestli to dám do úvah, ale přece jenom je to spíš báseň.

K čemu je vlastně život?
K trápení či zlobě?
Někdo říká že je to klenot,
který nosíš v sobě.

Já si myslím opak,
je to pro mě trest.
Je to jen oprýskaný lak
a všude samá lest.

Je to zkouška,
či snad odplata?
je to jak dravá kočka
a malá mláďata.

Pořád to nechápu,
co to vlasně je?
Jen tu zanecháme stopu,
a nic víc se neděje?

Či snad je to jinak?
Nevím je to jen představa.
Ano, může to být opak,
vždyť je to jen úvaha.
Autor gimikis, 11.02.2008
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Jahodová kopretina, FETKA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo přesně tak, je nádherná, nejvíce konec...

28.05.2008 20:34:00 | FETKA

Bože! To je tak nádherná básnička! každý to sice vidí jinak.. ale máš pravdu.. nádhera!

19.02.2008 16:07:00 | Elishabet

Jo je to život... :-(

11.02.2008 18:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí