Zjevení anděla smrti

Zjevení anděla smrti

Anotace: noo,je to taková trochu zvláštní,je o andělovi smrti,avšak ten kdo to setkání vypráví nakonec přežije, fakt nevim jak se vám to bude líbit,no uvidíme...

V mé nejtěžší chvilce, kdy typovali byste mě na opilce, zjevil se mi anděl.

Kůže průsvitná,bílá jako sníh a jeho strašidelný smích, mi naháněly hrůzu.

Máváním svých černých křídel, jenž byla protkána stříbrem, vířil vzduch...

Cítil jsem strach, a měl jsem důvod, znal jsem totiž jeho původ
-Byl to Anděl smrti....

Jeho oči žhnuly v šeru a já se už viděl jak život si beru.
Anděl však k překvapení mému,
mávl křídly a zmizel i se svým smíchem
a já uklidněn nastalým tichem,
děkuji naprosto všemu!
Autor WilliaM.J.Orleánská, 11.02.2008
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty se mi líbí..., ale...

11.02.2008 19:39:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí